O nama

Kao glazbeni sastav Dobre Vibracije, odnosno globalni pokret za promicanje pozitivnih vrijednosti, djelujemo, uz nekoliko izmjena, duži niz godina. Na prvoj liniji obrane (od recesija, inflacija, tranzicija i ostalih životnih nedaća) stoje: Marko Kenji, Bojan Krušec, Nikola Karažinec, Marinko Marciuš i Dean Hunjadi. Zadnja značajna promjena dolazak je pjevačice Aleksandre Trupković za koju se svi slažu da je unijela pravo osvježenje u naš kolektiv.

Svoj repertoar neprestano nadopunjujemo podjednako domaćom i stranom glazbom te starim i novim hitovima. Nije nam drago ograničavati se, pa je naš repertoar prošaran stilovima kao što su pop, rock, soul, funk, reggae i ska; hitovima novoga vala i vječnim hitovima domaće i strane glazbene scene (ispričavamo se ako smo koji glazbeni stil, nesvjesno i nenamjerno, izostavili). Zahvaljujući tako širokom repertoaru odlično se nosimo sa svim vrstama događanja gdje publika traži kvalitetnu urbanu glazbu. Od poslovnih susreta i prigodnih koncerata do vjenčanja svojim se iskustvom i odabirom pjesama izvrsno snalazimo u raznim okruženjima, spremni položiti i svoje živote u obranu dobre zabave.

Naposljetku, glazba je izuzetno bitan dio mnogih događanja i okupljanja, a mi smo tu da ih obilježimo pozitivom. Ističemo se po tome što biramo pjesme koje nas same ispunjavaju pozitivnom energijom te se tu energiju istinski trudimo prenijeti kroz nastup. Naša publika na to nikada ne ostaje imuna i cijela se stvar najčešće pretvori u pravu veselicu!

Uz jamačno profesionalan pristup i pregršt pozitivne energije, bit će nam drago uveličati i vaše događanje.

Obratite nam se s punim povjerenjem,

Vaše Dobre Vibracije